Telecom

Telefonie voor MKB: snel geregeld en zonder gedoe. Met oplossingen als VoIP zakelijk, vaste telefonie, vast-mobiel integratie en SIP trunk beschik je over alles wat je nodig hebt voor een productieve werkdag.

VoIP zakelijk

Telefonie via VoIP providers is dé oplossing voor ondernemers die overal ongestoord willen kunnen bellen, zonder vast te zitten aan vaste telefoonlijnen. Met de gerichte oplossingen bel je eenvoudig via een veilige internetverbinding. Via een ‘virtuele telefooncentrale’ voer je kraakheldere gesprekken, in binnen- en buitenland. Je hebt tevens de mogelijkheid om alle functies die je dagelijks gebruikt, mee te nemen. Zo stel je een voicemail in en kunnen je bellers gebruik maken van doorschakelingen of keuzemenu’s. Als VoIP aanbieder zoeken we samen met jou naar de perfect VoIP telefonie voor MKB oplossing.

Vaste telefonie

Liever bellen over de vertrouwde vaste lijn? Ook dan zijn er tal van mogelijkheden. Met vaste telefoonlijnen ben je altijd bereikbaar op een vaste locatie, ook wanneer er onverhoopt geen toegang tot internet is.

Vast-Mobiel integratie

Overal bereikbaar zijn, maar wel profiteren van de voordelen van een vast nummer? Dan biedt een vast-mobiel integratie uitkomst. Hiermee kan je gebeld worden op het vaste nummer, maar opnemen met je mobiele telefoon. Hiermee behoud je je betrouwbare imago, maar geniet je wel van de flexibiliteit die mobiele telefoon biedt. Samen met jou kijken we naar de behoeftes van je onderneming en zorgen we voor de vast-mobiel integratie. Zo profiteer jij van een passende vorm van MKB telefonie.

Bij VHT staan we voor je klaar

Al je ICT onder één dak

Telefoonnummers

Geen zin in de rompslomp die gepaard gaat met het regelen van een telefoonnummer? Wij regelen voor het MKB telefoon en bijbehorende telefoonnummers. Op- of afschalen is eenvoudig, waardoor je altijd flexibel kunt opereren. Kom bij ons langs om voor je eisen te bespreken. Wij zorgen voor de rest.

SIP Trunk

SIP staat voor Session Initiation Protocol. Dit wordt gebruikt voor het opzetten van spraakverbindingen via het internet. Het is een telefoonlijn die een bestaande telefooncentrale verbindt met een openbaar telefonie netwerk via het internet. Dit is handig voor bedrijven die dagelijks een groot aantal telefoongesprekken voeren, zowel intern als extern. Je profiteert doorgaans van lagere belkosten, schaalbaarheid en een kostenbesparing op de infrastructuur. Kortom, de perfecte optie voor telefonie voor MKB.

Volledige support

Hulp nodig? Onze support medewerkers helpen je graag!

053 480 3500 support@vht.nl