Over ons

VHT is een Full Service ICT-dienstverlener. Onze ICT-specialisten werken dagelijks vanuit Hengelo aan slimme ICT-oplossingen.

We zetten ICT slim in, zodat jij zorgeloos en efficiënt je doelstellingen kunt behalen. Onze dienstverlening is volledig en breed. Daarom kun je bij ons terecht voor alle oplossingen op het gebied van de cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer en web.

  • Alle ICT onder één dak.

Microsoft 365

Online samenwerken

De Cloud

Online werkplekbeheer

Telecom

Altijd verbonden

Bij VHT staan we voor je klaar

Al je ICT onder één dak

Dé allround ICT dienstverlener

In 1995 begon VHT als softwareontwikkelaar en systeembeheerder. Een jaar later werd de dienstverlening uitgebreid met een eigen datacenter. Hierdoor konden we ook diensten als internetprovider aanbieden. Door de jaren heen is VHT uitgegroeid tot een Full Service ICT-dienstverlener op het gebied van cloud, telefonie, internet, software, systeembeheer. Dankzij onze flexibele houding en aanpasbaarheid kunnen we onze diensten altijd aanpassen aan veranderende behoeften en technieken. Tegenwoordig richten we ons voornamelijk op het adviseren, ontwerpen, leveren, implementeren en beheren van hoogwaardige ICT-, internet en telecomoplossingen.

Onze partners

Maak kennis met al onze online service diensten

Dit kun je van ons verwachten

Ben je op zoek naar een partner voor de inrichting en het beheer van je ICT-oplossingen? Kom bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kop koffie.

Proactiviteit

Heb je een complexe ICT-vraag of heb je gewoon wat hulp nodig bij het inrichten van je cloud of telecom? Wij doorgronden je probleem en vertalen deze in een eenvoudige ICT-oplossingen.

Persoonlijke aanpak

Om je de beste oplossing te kunnen bieden, moeten we jou en je onderneming eerst leren kennen. Daarom nemen we de tijd voor persoonlijk contact. Dankzij open gesprekken met onze klanten garanderen we een goede klantrelatie.

Volledige ontzorging

Tijdens het eerste gesprek kijken we naar je behoeftes en wensen. Waar kun je extra efficiëntie, zekerheid en ontzorging gebruiken? Aan de hand van deze informatie zorgen we voor de optimale oplossing.

Klanttevredenheid

Zodra we een samenwerking aan gaan, zetten we ons volledig in om voor jou de beste resultaten te behalen. Jouw vraag staat bij ons centraal, daarom stoppen we niet tot jij tevreden bent.

Onze missie

Bij VHT werken we graag op een ongeforceerde manier met je samen. Daarom ben je altijd welkom om bij ons aan te kloppen, voor laagdrempelig advies, maar ook voor het inrichten van een complete digitale werkomgeving.

De IT-omgeving is de onmisbare schakel van je onderneming. VHT zorgt ervoor dat je hier geen omkijken meer naar hebt, en beheert je bedrijfsnetwerk van A tot Z. Dit doen we voor nieuw op te zetten netwerken, maar ook voor het beheer van bestaande bedrijfsnetwerken.

Volledige support

Hulp nodig? Onze support medewerkers helpen je graag!

053 480 3500 support@vht.nl