Cloud

De MKB werkplek online. Overal en altijd veilig in real-time samenwerken.

Online werkplek

Met cloud oplossingen heb je altijd toegang tot je eigen online werkplek. Het enige wat je nodig hebt, is een stabiele internetverbinding. Zo werk je thuis, op kantoor of vanuit een koffietentje samen met collega’s of teamleden in real-time aan projecten. Je bestanden staan ook nog eens veilig opgeslagen. Verlies je de laptop of gaat deze kapot? Dan log je simpelweg in met een ander apparaat om toegang te krijgen tot je gegevens.

Cloud Server

Op een cloud server kunnen online applicaties, gegevens en bestanden worden opgeslagen. Wanneer je onderneming veel veranderende behoeftes heeft en regelmatig op- of afschaalt, is het hebben van een cloud server als MKB onmisbaar. Hiermee beschik je over veel flexibiliteit, schaalbaarheid en vrijheid. Wij zorgen voor een veilige encryptie van de webhosting voor je MKB zodat jij ongestoord en zonder zorgen verder kunt werken. Onze MKB webhoster servers staan in Nederland.

Online Back-up

Het maken van back-ups is cruciaal. Back-ups zorgen ervoor dat je een recente versie hebt van je werkomgeving, bestanden of applicaties wanneer er onverhoopt iets mis gaat. Back-ups moeten daarom regelmatig worden gemaakt, zodat je kunt garanderen dat er geen waardevolle informatie verloren gaat. We kijken samen met jou naar de beste oplossing voor online back-ups en nemen hierbij de hoogste veiligheidsstandaarden in acht.

Bij VHT staan we voor je klaar

Al je ICT onder één dak

Spamfilter

Ongewenste e-mails en berichten kunnen dagelijks voor veel frustratie zorgen. Het gebruik van een slim spamfilter biedt in dit geval een oplossing. Het filter zorgt ervoor dat ongewenste berichten uit de mailbox worden gefilterd, en ook phishing of hack-berichten worden verwijderd. We kijken naar de juiste spamfilters en stellen deze in zodat ze effectief zijn, en de juiste berichten eruit gefilterd worden.

Cloud Video Surveillance

Bewaak je gebouw of kantoor met cloud video surveillance. Je installeert camera’s in gebieden die je bewaakt wilt hebben, en koppelt deze aan een cloud-oplossing. Zo wordt videobeheer en videoverwerking in de cloud gedaan, waardoor je altijd in real-time toegang hebt tot videobeelden op de locatie. Dankzij de cloudverbinding is deze vorm van video surveillance doorgaans ook nog eens goedkoper dan traditionele manieren van videobewaking.

Domeinregistratie en webhosting

Ga aan de slag met je eigen website. Wij regelen de domeinregistratie en zorgen ervoor dat het domein voor je wordt vastgelegd. Vervolgens kunnen we ook zorgen voor een snelle en veilige webhosting. Hiermee staat jouw website of webshop altijd online.

Volledige support

Hulp nodig? Onze support medewerkers helpen je graag!

053 480 3500 support@vht.nl